مشخصات ظاهری و فنی ام وی ام ایکس33


مشخصات ظاهری و فنی ام وی ام ایکس33

کراس اوورهای کامپکت بدون شک در حال تبدیل شدن به محبوب ترین رده خودرو در جهان هستند. این محصولات از نظر اندازه بدنه، بین سدان های پهن و مدرن قرار می گیرند. از یک طرف آنقدر بزرگ و گران نیستند و از طرف دیگر ارتفاع مسافر بیشتر از سطح زمین و راحتی بیشتری را ارائه می دهند.

 

q1_efr.jpg

 

هر کراس اوور کوچک یا متوسط ??دارای صندوق عقب و فضای مناسب برای چهار سرنشین و مصرف سوخت رضایت بخش است. بنابراین می تواند یک گزینه ایده آل برای خانواده های امروزی باشد. بورس لوازم یدکی ام وی ام خیابان ملت تهران می باشد که براحتی می توانید هر قطعه ای لازم داشته باشید را تهیه کنید.

دفتر مرکزی Chery در ووهو، استان آنهویی، چین قرار دارد. این شرکت در سال 1999 تاسیس شد و در سال 2003 با تولید خودروهای سواری شروع به کار کرد. Chery Automobile در حال حاضر دهمین خودروساز بزرگ چین با تیراژ 600000 دستگاه در سال است. چری علاوه بر محصولات خود، خودروهایی را برای بزرگترین شرکت های جهان به ویژه جگوار و لندرور مونتاژ می کند و در مجموع حدود یک چهارم کل محصولات این شرکت به خارج از چین صادر می شود. در ابتدا لازم به ذکر است که خودروهای برند ام وی ام نیز زیرمجموعه شرکت چری بوده و با همین نام چری در چین شناخته می شوند. به نظر می رسد نام و نشان ام وی ام تنها به درخواست نماینده فروش این شرکت در ایران بر روی برخی خودروهای چری گذاشته شده است. در تاریخچه شرکت چری، ام وی ام تنها لقبی برای خودروی QQ3 است که در ایران با نام MVM110 شناخته می شود.

کلمه "Tiggo" در چری برای کراس اوورهای این برند است. در واقع اولین تیگو در بازار ایران MVM X33 بود که همچنان یکی از مهم ترین محصولات چری است. این خودرو در سال 2005 رونمایی شد و پس از چند فیس لیفت همچنان بر اساس پلتفرم اصلی تولید می شود. مدیران خودرو سه مدل تیگو 3 را وارد ایران کرد. این سه مدل عبارتند از: بیسیک و فیس لیفت مدل های 2010 و 2014 چری تیگو 3 یا ام وی ام X33 در حال حاضر در چین، روسیه، اروگوئه، مصر، اندونزی و کرمان موتور ایران تولید می شود. آخرین مدل این خودرو در ایران دارای کد X33 S Sport است تا از مدل های قبلی متمایز شود.

 

 

 

طراحی ظاهری و بدنه

کسانی که با نسخه های قبلی X33 آشنا هستند، باورشان سخت است که تمام این مدل ها سیزده سال است که با یک پلتفرم تولید شده اند. نمونه اولیه طراحی ناسازگاری با چراغ های بزرگ و منفور داشت. اما با فیس لیفت 2010 جذاب تر شده است. این محصول با طراحی مجدد سال 2014 متحول شد و ظاهر جدیدی شبیه به خودروهای اصلاح شده پیدا کرد. در واقع بسیاری از خودروهای چینی ساخت برندهای مختلف بین سال‌های 2014 تا 2016 به دلیل استخدام طراحان خارجی در صنعت خودروسازی چین دچار تغییر ظاهری شدیدی شدند و تیگو 3 (UVVM33) نیز این امر را تجربه کرد. جدیدترین مدل ام وی ام X33 در ایران با دو تیپ S و S اسپرت عرضه می شود که تنها در جزئیات سپر جلو تفاوت دارند. مدل اسپرت نیز سقف مشکی دارد. امروزه X33 S Sport از جذابیت بیشتری در بازار برخوردار است. از جلو، چراغ های کشیده این خودرو با لامپ هالوژن در وسط، در مقایسه با مدل های قبلی جذاب تر به نظر می رسند. چراغ نارنجی کوچک در گوشه چراغ اصلی قرار گرفته است که همراه با قطعات فلزی نازک، ظاهر چشم ها و پلک ها را برای نورپردازی خودرو تداعی می کند. نوار LED نور روز در داخل سپر و کمی بالاتر از دیمر قرار دارد. مانند دیگر خودروهای چری، X33 دارای جلوپنجره ساده با زمینه مشکی و نوارهای افقی با فلز کروم و نشان سازنده است. این خودرو فقط در ایران دارای برند MVM بوده و در سایر کشورها با آرم مشابه A مربوط به گروه چری تولید می شود. برای خرید لوازم یدکی ام وی ام ایکس 33 میتوانید بصورت حضوری یا تلفنی از خیابان ملت تهران (چراغ برق) تمامی نیاز های خود را تهیه کنید.

سپر X33 S حجم پیچیده و چشمگیری ندارد. اما با چند سوراخ بزرگ ظاهری اسپرت و جوان پسند می دهد. این ترفند البته نیاز به فلز و هزینه را در این بخش کاهش داد. در هر طرف یک مکان مخصوص برای مه و نور روز وجود دارد. در قسمت مرکزی دستگاه های پلاستیکی و مشبک مشکی وجود دارد که در مدل MVM X33 S Sport با رنگ های مستطیلی در فلز و نقره ای همراه شده است.

در مشخصات، تفاوت محسوسی بین بدنه X33 S و مدل قبلی وجود ندارد. اما به دلیل استفاده از وسایل فلزی روی درب ها، می توان مدل جدید را از نسخه قدیمی تشخیص داد. رینگ های X33 S نیز ظاهر بهتری دارند و خریدار اکنون می تواند از طراحی اسپرت رینگ های آلومینیومی 17 اینچی استفاده کند. در نسخه اسپورت، ریل هالتر نیز اصلاح شده تر است. اما هنوز آنتن کوسه وجود ندارد و نمونه سنتی با پوشش مشکی در انتهای سقف دیده می شود.

 

 

 

طراحی داخلی و کابین

مشابه نمای جلو، فضای داخلی ام وی ام X33 در مدل جدید کاملا دگرگون شده است. فرمان مدرن با فریم فلزی و صفحه نمایش بزرگتر و همچنین جایگاه ویژه در داشبورد و طراحی خلاقانه برای مجرای خروجی هوا جلوه های جدیدی را برای سرنشین ارائه می دهد. در مدل X33 S اسپرت که نسخه ویژه بازار ایران است، دستگاه های قرمز رنگ در قسمت هایی از داشبورد و روکش درب داخلی به چشم می خورد.

مانند بسیاری از خودروهای امروزی، داشبورد MVM X33 به سه قسمت تقسیم شده است: در بالا، منحنی چشم نوازی وجود دارد که بر خروجی هوا و پنل پشت فرمان تأکید دارد. ?. بخش میانی دارای جایگاه ویژه ای برای صفحه نمایش لمسی هشت اینچی است. به طوری که هماهنگ و مرتبط با پنل پشت فرمان به نظر برسد. 3. قسمت پایین داشبورد نیز دارای زوایای متقارن با قسمت بالایی است. کمی پایین تر یک پایه مخصوص تهویه مطبوع قرار دارد که دارای کلیدهای چرخان و یک قاب فلزی است.اگر به دنبال فروشگاه اینترنتی مناسب برای خرید لوازم یدکی ام وی ام ایکس 33 هستید بدون شک فروشگاه دیجی کار بهترین انتخاب است زیرا بالاترین کیفیت و بهترین قیمت را می تواند به شما رائه کند.

منبع: خوندنی آنلاین

دوربین مداربسته دام


دوربین مداربسته دام

دوربین مداربسته دام (Dome CCTV) دسته ای از دوربین های مداربسته هستند. اصطلاح دام (به انگلیسی به معنای گنبد) اشاره به شکل بدنه این دوربین ها دارد.

دوربین های دام چه تفاوتی با دیگر دوربین های دارند؟

اصطلاح دام تنها اشاره به شکل بدنه دوربین دارد و به جز این مورد اطلاعات کمی در رابطه با قابلیت های دوربین به شما خواهد داد. دوربین های دام معمولا برای نصب سقفی ساده می شوند و کاربرد اصلی آنها محیط های مسقف (indoor) است. دوربین دام معمولا در مقابل دوربین های بولت که بیشتر استفاده بیرونی (outdoor) دارند استفاده می شود.

در چه جاهایی از دوربین دام استفاده کرد؟

به صورت کلی هرجا نیاز به نصب دوربین به سقف باشد استفاده از دوربین دام بهترین گزینه است. محیطهای داخل ساختمان، داخل پارکینگ ها، زیر سایه بان واحد های تجاری و … نمونه هایی از محل های نصب دروبین های دام هستند. بدنه دوربین های دام معمولا از هر دو جنس پلاستیک و فلز ساخته می شود. دوربین های دام با بدنه فلزی در محیطهای با ارتفاع کم که امکان دسترسی بیشتر به دوربین وجود دارد کاربرد دارند.

بیشتر بخوانیم: هایک ویژن    نصب دوربین مدار بسته

لنز دوربین های دام معمولا چه مشخصاتی دارد؟

دوربین های دام با لنز ثابت، وریفوکال یا موتور دار ساخته می شوند. دوربین های دام به لنز ثابت معمولا با فاصله کانونی 2.8، 3.6، 4 میلیمتر تولید می شوند. برای دوربین های دام وریفوکال نیز لنز 2.8-12 میلیمتر رایج ترین نوع لنز است.

تفاوت دوربین دام و اسپید دام در چیست؟

دوربین های مداربسته اسپید دام دوربین هایی هستند که امکان چرخش با سرعت بالا در جهت های مختلف را دارند. این دوربین ها نیز معمولا شکل نیم دایره ای دارند ولی از نام اسپید دام برای آنها استفاده می شود. توجه داشته باشید که تمام دوربین هایی که قابلیت گردش داشته باشند اسپیدام نیستند.

ویژگی های دوربین مداربسته دام

  • مقاومت در مقابل خرابکاری: اکثر دوربین های دام، در مقابل ضربات خارجی و دستکاری ها مقاوم هستند و از استانداردهای IK08 و IK10 پشتیبانی می کنند.
  • قابلیت ضد نفوذ آب، گرد و غبار: این قابلیت نیز در اکثر دوربین های دام وجود دارد و به علت دارا بودن این قابلیت، بنا به محل جانمایی دوربین، می توانند در محیط بیرون بدون ورود رطوب، آب، گرد و غبار نصب شوند. البته دوربین های بولت به خاطر شکل ظاهری، برای محیط های خارجی پرکاربردتر هستند.
  • اگر در محیط داخلی خود، جای مناسبی برای نصب دوربین پیدا نکردید، می توانید از دوربین مداربسته دام استفاده کنید، چرا به علت شکل ظاهری خود به راحتی بر گوشه های دیوار و سقف نصب می شوند.
  • در برخی از مدل های آن می توانید زاویه دید آن را با تغییر بدنه اطراف لنز، تغییر دهید.
  • نصب آسان و سریع: دوربین مداربسته دام، نسبت به دوربین بولت نصب راحتی تری دارد.

 

انواع دوربین مداربسته دام

به صورت کلی دوربین های دام، از نظر بستر کابل به دو دسته ی دوربین های دام تحت شبکه و دوربین های دام بستر کواکسیال تقسیم می شوند.

 بیشتر بدانید: داهوا   آداپتور صنعتی

دوربین دام تحت شبکه

این سری از دوربین ها، بستر کابل کشی بر مبنای کابل شبکه دارند، دارای دو کابل هستند، یک کابل به منظور تغذیه ( آداپتور ) و دیگری به منظور ارسال سیگنال ها و دیتا ها است، اگر دوربین دام تحت شبکه شما، از قابلیت POE پشتیبانی کند نیاز به تامین تغذیه دوربین ندارید چرا که تغذیه آن از طریق کابل POE تامین می شود. اخیرا شرکت تیاندی، دوربین تحت شبکه دام به عنوان Cable free ارائه کرده است که ساختار و طراحی آن به صورتی است که اتصال کابل های از داخل محفظه ی کیس صورت می گیرد و افراد غیر مجاز به راحتی نمی توانند به کابل های دوربین آسیب بزنند و باعث قطعی تصاویر شوند.

 

همچنین بخوانید:

 

دوربین مداربسته دام در بستر کواکسیال

این سری، طیفی وسیعی از دوربین ها را شامل می شوند که می توان به دوربین های CVBS، HDCVI ، AHD و HDTVI اشاره کرد. بستر کابل کشی این دوربین ها بر مبنای کابل کواکسیال است و داری دو کابل هستند، یک کابل به منظور تغذیه دوربین ( آداپتور ) و دیگری همان کابل کواکسیال است که برای ارسال سیگنال ها استفاده می شود. در این میان، تکنولوژی های HDCVI و HDTVI از لحاظ قابلیت ها، کیفیت و وضوح تصاویر از برتری های بیش تر برخوردار هستند و همینطور قیمت بالاتری دارند.

 

 

دوربین مداربسته دام بر مبنای نوع لنز و دید

این دوربین ها بر مبنای لنز نیز به سه دسته ی دارای لنز ثابت(Fixed) ، لنز متغیر وریفوکال (Varifocal) و موتورایز (Motorized)تقسیم می شوند.

دوربین های دام با لنز های متغیر موتورایز کارایی بسیار بالایی نسبت به دوربین های لنز ثابت و وریفوکال ،در پروژه های متعدد دارند چرا که با استفاده از آن ها، به راحتی می توانید به صورت خودکار با استفاده از منو، با تغییر فاصله کانونی دوربین، بر روی سوژه عملیات زوم را انجام دهید و دید بهتری از محیط خود داشته باشید.

 

تفاوت دوربین مداربسته دام با دوربین مداربسته اسپید دام

در این میان می توان، از دوربین مداربسته مینی اسپید دام را در می توان شبیه به دوربین مدار بسته دام دید چرا که از لحاظ طاهری شبیه به هم هستند با این تفاوت که این دوربین مینی اسپید دام قابلیت چرخش به صورت افقی و عمودی را داراست اما دوربین دام این قابلیت را دارا نیست، البته به صورت کلی ظاهر کیس تمام دوربین های اسپید دام نیز به صورت دایره ای شکل است.